Sales Management – ΟΤΑ και Απευθείας πωλήσεις ξενοδοχείου

ΟΤΑ και απευθείας πωλήσεις ξενοδοχείου

Καταχωρίστε την ιδιοκτησία σας σε 300+ κανάλια online κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Booking.com, Airbnb και Expedia. Τα προγράμματα μας  σάς επιτρέπουν  να διαχειρίζεστε όλα τα κανάλια που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο με αύξηση εσόδων.

Είτε πρόκειται για μικρές μονάδες είτε για μεγάλες μονάδες, η διαχείριση εσόδων  συγκεντρώνει  βασικές πληροφορίες από τις τάσεις της αγοράς και τα ιστορικά δεδομένα για να διαμορφώσουν τη στρατηγική τιμολόγησης του ξενοδοχείου, η οποία τελικά οδηγεί το ADR, την πληρότητα και το RevPAR προς τους στόχους του ξενοδοχείου. Η διαχείριση εσόδων σε στατιστικούς χάρτες   εξακολουθεί να είναι νέα  ιδέα. Η ψηφιακή διαχείριση εσόδων είναι αναπόσπαστο κομμάτι και εργαλείο  της  ψηφιακής εποχής με εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις και άμεσα συνδεδεμένο με την εσωτερική παραδοσιακή διαχείριση του ξενοδοχείου.

Ο ρόλος μας είναι να σας εντάξουμε στο πλαίσιο μιας αυτόνομης  διαχείρισης των on line προσφορών κρατήσεων, προκειμένου να έχετε τον έλεγχο, την αύξηση και διατήρηση της κερδοφορίας. Μπαίνουμε πλέον στη διαδικασία να παρακολουθούμε άμεσα τα στατιστικά μας αποτελέσματα στις διαδικτυακές πωλήσεις. Έτσι πλέον δημιουργώντας το δικό σας ανεξάρτητο τουριστικό κατάλυμα θα βρίσκεστε στις διασημότερες και μεγαλύτερες διαδικτυακές σελίδες και πλατφόρμες υπό την καθοδήγηση μας. Δυστυχώς,  η διανομή και η εμπορία των τουριστικών πακέτων από τους T O είναι να επιλέγουν χώρες και καταλύματα με το περισσότερο κέρδος για τους ίδιους.

  • Αυξάνει τις άμεσες πωλήσεις
  • Μειώνει το κόστος των T O (ΟΤΑ και παραδοσιακοί)
  • Αυξάνει την αποδοτικότητα
  • Υψηλό επίπεδο μετατροπής του ονόματός σας
  • Αυξάνει την εμπορική και οικονομική αξία της επένδυσής σας.

Το τμήμα της Hotel Success Solution  διαθέτει το πιστοποιημένο προσωπικό της Google ADs, με υψηλή εξειδίκευση στα ξενοδοχεία, που μπορεί να έχει την επιχείρησή σας σε πλεονεκτική θέση πάντα. Παραδείγματος χάρη μπορούμε να διαθέσουμε πρώτοι ένα ελκυστικό τουριστικό πακέτο αντίστοιχο στις τιμές ΝΕΤ των υπολοίπων ξενοδοχείων στην συγκεκριμένη περιοχή. Με τον τρόπο αυτό θα είμαστε στην πρώτη θέση επιλογής από τους υποψήφιους πελάτες. Αυτόματα εκπληρώνεται ο στόχος μας πρώτοι στις προτιμήσεις πελατών λόγω γρήγορης προσφοράς ζήτησης και ποιότητας των υπηρεσιών μας.
Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει ισχυρούς διαφορετικούς κανόνες στο χώρο του διαδικτύου σε σχέση με άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα το δικός σας brand name  θα προωθηθεί σε ένα πολύ γρήγορο διάστημα συγκριτικά με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, που φαινομενικά πιστεύουν ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο, ενώ στην ουσία είναι στην αδιαφάνεια. Γνωρίζουμε πως να προσεγγίσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας κατασκευάζοντας εξατομικευμένες εκστρατείες στις αναζητήσεις στο Google Ad Words ικανές να μεταφέρουν ποσοστά κέρδους πολύ μεγάλα στα οποία το κόστος θα είναι από 0% εώς 8% όταν των ΟΤΑ, T O η προμήθεια είναι περίπου μέχρι  17%.
Καταλαβαίνετε πλέον ότι τα όρια του κέρδους που επιτυγχάνονται είναι εξαιρετικά. Πάντα, όμως πάντα, το εσωτερικό management πρέπει να είναι σταθερά δομημένο με τις υπηρεσίες που διαφημίζουμε για να έχουμε άμεσο και μακροπρόθεσμο θετικό αποτέλεσμα.

Return back to Πωλήσεις

Return back to Home