Ο δρόμος προς την Επιτυχία Ο δρόμος προς την Επιτυχία Ο δρόμος προς την Επιτυχία
Ο δρόμος προς την Επιτυχία
Ο δρόμος προς την Επιτυχία
Ο δρόμος προς την Επιτυχία

Marketing consulting

Content for SEO Website design Google Ads Facebook Ads SERP

Digital Consulting

Booking Engine Hotel PMS Channel Manager & Yield management

Network consulting

Social Media Analyzing Engagement Effectiveness Management

Γρήγορο, Εύκολο, Κερδίστε χρόνο, Λιγότερο προσωπικό
Μάθετε περισσότερα…>

Κάντε τώρα εγγραφή και δοκιμάστε την πλατφόρμα μας σε πραγματικές κρατήσεις. Δωρεάν,  χωρίς καμία δέσμευση,
Εγγραφή…>

Δεν είμαστε μία ακόμη εταιρεία συμβούλων

Η Ομάδα μας  αποτελείτε αποκλειστικά από επαγγελματίες εργαζόμενους στον τουρισμό από το 2000 με συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση  στα σύγχρονα εργαλεία της τουριστικής ανάπτυξης παγκοσμίως.  

Our Services

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Aνάπτυξη Επιχείρησης, Ψηφιακή Στρατηγική

Δημιουργία Brand Name, Δημιουργία Iστοσελίδας με Mηχανισμό Kρατήσεων και Channel Manager για σύνδεση με ΟΤΑ.  Εταιρική Ψηφιακή Ταυτότητα στα Social Media, Στατιστικά Απόδοσης, Προγράμματα PMS ERP CRS CRM ITS Dynamic Web Site.

Προυπολογισμός, Στρατηγική Εταιρικού Πλάνου, Επιδοτούμενα προγράμματα

Προυπολογισμός επιχειρηματικού σχεδίου τουριστικής επένδυσης, Operations Budget, Οικονομική Ανάλυση, Υπολογισμός παραγωγικότητας και στατιστική εσόδων και ποιότητας, Κεφάλαια κίνησης, Στρατηγική εταιρικού πλάνου, Επιδοτούμενα προγράμματα, Operations Budget, Κεφάλαια κίνησης. 

Gastronomy F & B Cost

Έχουμε στην διάθεση μας Sef με εμπειρία και βραβεύσεις στην διεθνή  γαστρονομία. Επίσης συνεργαζόμαστε με Ελληνικές εταιρίες προϊόντων  πρώτων υλών και παρασκευασμένων συσκευασμένων τροφίμων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης, η σύγχρονη γαστρονομία συνοδεύεται από πλήρη κοστολογικό προ έλεγχο. Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο των Bars’restaurant, έχουμε συνεργάτες στην ομάδα μας και εταιρίες οι οποίοι δραστηροποιούνται στον χώρο του cafe & Coctail σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και πάντα με στόχο την αύξηση της  ποιότητας  παροχής υπηρεσιών και μείωση του κόστους.

Συντήρηση, Ανακαίνιση, Κατασκευή Κτηρίων. Δημιουργία παραλίας σε βραχώδη ακτή

Το σύνηθες πρόβλημα της συντήρησης πάντα ήταν η καταγραφή των προβλημάτων, αγοράς και τοποθέτησης σωστών  υλικών για την συντήρηση του επόμενου έτους. Επίσης το ίδιο με την ανακαίνιση η οποία σχεδόν πάντα ξεπερνάει τον ορισμένο προυπολογισμό. Έχουμε την λύση μέσα  από μηχανογραφημένες καταγραφές και την επίβλεψη ώστε να έχετε ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα. Η παραλία σας αν περιβάλλεται από βράχια μπορούμε να την αξιοποιήσουμε και να αποδώσετε στην επιχείρηση σας την προστιθέμενη αξία και είστε στην πρώτη γραμμή των καταλόγων ως Beach Hotel.

Περιβαντολλογικά Έργα, Βιολογικοί Τριτοβάθμιας Επεξεργασίας.

Για τον περιορισμό της ρύπανσης και την αδειοδότηση σας  είναι ανάγκη να λαμβάνονται ορισμένα μέτρα, πριν τα λύματα καταλήξουν στον υδάτινο αποδέκτη.
Το σοβαρό αυτό πρόβλημα αντιμετωπίζεται, με την κατασκευή βιολογικών μονάδων.
Η επεξεργασία και η ανακύκλωση των λυμάτων, μέσω βιολογικού καθαρισμού και η χρήση του ανακυκλωμένου ύδατος, για τις ανάγκες μας,   μας δίνει την δυναμική να έχουμε  οικονομία χρημάτων και πόρων προστατεύοντας επίσης το περιβάλλον όσο  και την πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς ώστε να έχουμε μερίδιο από την καινούργια τουριστική αγορά  που συνδέεται με την προστασία του περιβάλλοντος.

Εξυπνο Ξενοδοχειο με ψηφιακες εφαρμογες

Το Mobile Front Oficce, μία εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα για check-in, check out και digital key μέσω του κινητού τηλεφώνου, ειδικά στην νέα εποχή της μετάδοσης της πανδημίας του Κορωναιου και όχι μόνο τώρα είναι αναγκαία και επιτακτική ανάγκη  αυτή η εφαρμογή ώστε να είμαστε υγειονομικά ασφαλείς  προς τους πελάτες μας και τους υπαλλήλους μας.   Το Tablet managment , την εφαρμογή για tablet με την οποία ο επισκέπτης χειρίζεται αυτοματισμούς στο δωμάτιο.Με τη χρήση των δεδομένων που συλλέγονται από το σύστημα αναφορικά με τις προτιμήσεις των πελατών, μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν promo  για upselling, cross selling αλλά και για remarketing, με σκοπό την αύξηση των κερδών της επιχείρησης.Tο word of mouth γίνεται μέσα από τα social media και τα σχόλια στις πλατφόρμες κρατήσεων αποτελούν τον καινούργιο οδικό άξονα του παγκοσμίου τουρισμού.

about Us

Είμαστε πολλά περισσότερα από μια συμβουλευτική εταιρία

Σχεδιάζουμε την τουριστική προβολή της περιοχής σας, στον χάρτη θα επαναπροσδιοριστεί το σημείο της επιχείρησης σας προβάλλοντας και συνδέοντας άλλους φορείς όπως: Γαστρονομία, Mουσεία, Εκθέσεις, Θέατρα, ακόμα γυρίσματα εξωτερικών παραγωγών για ταινίες. Έχουμε τα μέσα ακόμα να δημιουργήσουμε εκδηλώσεις καθώς έχουμε πολύχρονη συνεργασία με διαφόρους συλλόγους πολιτιστικούς, αθλητικούς κτλ.  

Αν είστε μέλος συλλόγου ή σωματείου ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων / Ξενοδοχείων, έχουμε έτοιμη μια παρουσίαση για το θέμα και είμαστε στη διάθεση σας για να κανονίσουμε μια ημερίδα ή σεμινάριο όπου μπορούμε, εκτός από αυτό το θέμα, να σας ενημερώσουμε και για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του διαδικτυακού marketing προσαρμοσμένες στο μέγεθος των μονάδων των μελών σας.

Πως λειτουργούμε

Με απλά βήματα

1

Όραμα

Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα ψηφιακή σύγχρονη γενιά ξενοδόχων και υπαλλήλων οι οποίοι θα είναι ανταγωνιστικοί στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

2

Διαχείριση

Η διαχείριση του ξενοδοχείου πρέπει να στηρίζεται στους εξής πυλώνες : ψηφιακός επαναπροσδιορισμός,   αειφόρος βιώσιμη ανάπτυξη, στρατηγικός σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια ενάντια στις προκλήσεις της εποχής μας.

3

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής επιχείρησης θα πρέπει να συνδέονται άμεσα με κερδοφορία, ελαχιστοποίηση εξόδων, θετική φήμη από πελάτες, υπαλλήλους συνεργάτες, ξενοδοχειακή ταυτότητα, οικολογική συνείδηση.  

From The Blog

Our Recent News

Uncategorized, Κατασκευή, Νέα

Ολική αναπαλαίωση διατηρητέου Αρχοντικού στη Νάουσα ως Ξενώνα

Πριν

Αναλάβαμε την αναπαλαίωση διατηρητέου κτηρίου και τη μετατροπή του σε ξενώνα στη…

Uncategorized, Κατασκευή, Νέα

Ανακαίνιση τουριστικού καταστήματος στο Βελιγράδι (Σερβία)

Το έργο είναι υπό κατασκευή Πριν

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  Contact Us

  Επικοινωνία

  Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε.

  Κινητό

  +30 6978154776

  email

  Return back to Home