Sales Management – ΟΤΑ και απευθείας πωλήσεις ξενοδοχείου

ΟΤΑ και απευθείας πωλήσεις ξενοδοχείου

Καταχωρίστε την ιδιοκτησία σας σε 300+ κανάλια online κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Booking.com, Airbnb και Expedia. Τα προγράμματα μας  σάς επιτρέπουν  να διαχειρίζεστε όλα τα κανάλια που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο με αύξηση εσόδων.

Είτε πρόκειται για μικρές μονάδες είτε για μεγάλες μονάδες, η διαχείριση εσόδων  συγκεντρώνει  βασικές πληροφορίες από τις τάσεις της αγοράς και τα ιστορικά δεδομένα για να διαμορφώσουν την στρατηγική τιμολόγησης του ξενοδοχείου, η οποία τελικά οδηγεί το ADR, την πληρότητα και το RevPAR, προς την επίτευξη των στόχων του ξενοδοχείου. Η διαχείριση εσόδων σε στατιστικούς χάρτες  εξακολουθεί να αποτελεί μία φρέσκια ιδέα. Η ψηφιακή διαχείριση εσόδων είναι αναπόσπαστο κομμάτι και εργαλείο της  ψηφιακής εποχής, με εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις και άμεσα συνδεδεμένο με την εσωτερική παραδοσιακή διαχείριση του ξενοδοχείου.

Ο ρόλος μας είναι να σας εντάξουμε στο πλαίσιο μιας αυτόνομης  διαχείρισης των on line προσφορών κρατήσεων, προκειμένου να έχετε τον έλεγχο, καθώς και να σας οδηγήσουμε στην αύξηση και διατήρηση της κερδοφορίας. Μπαίνουμε πλέον στη διαδικασία να παρακολουθούμε άμεσα τα στατιστικά μας αποτελέσματα στις διαδικτυακές πωλήσεις. Έτσι, το δικό σας ανεξάρτητο τουριστικό κατάλυμα, θα βρίσκεται στις διασημότερες και μεγαλύτερες διαδικτυακές σελίδες και πλατφόρμες υπό την καθοδήγηση μας. Δυστυχώς,  παρατηρείται οι T O  να επιλέγουν χώρες και καταλύματα με το περισσότερο κέρδος για τους ίδιους.

  • Αυξάνει τις άμεσες πωλήσεις
  • Μειώνει το κόστος των T O (ΟΤΑ και παραδοσιακοί)
  • Αυξάνει την αποδοτικότητα
  • Υψηλό επίπεδο μετατροπής του ονόματός σας
  • Αυξάνει την εμπορική και οικονομική αξία της επένδυσής σας.

Το τμήμα της Hotel Success Solution  διαθέτει το πιστοποιημένο προσωπικό της Google ADs, με υψηλή εξειδίκευση στα ξενοδοχεία, που μπορεί να έχει την επιχείρησή σας σε πλεονεκτική θέση πάντα. Παραδείγματος χάριν,  μπορούμε να διαθέσουμε πρώτοι ένα ελκυστικό τουριστικό πακέτο αντίστοιχο στις τιμές ΝΕΤ των υπολοίπων ξενοδοχείων στην συγκεκριμένη περιοχή. Με τον τρόπο αυτό, θα είμαστε στην πρώτη θέση επιλογής από τους υποψήφιους πελάτες. Αυτόματα εκπληρώνεται ο στόχος μας να βρεθούμε πρώτοι στις προτιμήσεις πελατών, λόγω γρήγορης προσφοράς ζήτησης και ποιότητας των υπηρεσιών μας.
Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει ισχυρούς διαφορετικούς κανόνες στον χώρο του διαδικτύου σε σχέση με άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το δικός σας brand name  θα προωθηθεί σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα συγκριτικά με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες φαινομενικά πιστεύουν ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο, ενώ στην ουσία είναι στην αφάνεια. Γνωρίζουμε πως να προσεγγίσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας, κατασκευάζοντας εξατομικευμένες εκστρατείες στις αναζητήσεις στο Google Ad Words, οι οποίες φυσικά είναι ικανές να μεταφέρουν πολύ μεγάλα ποσοστά κέρδους, στα οποία το κόστος θα είναι από 0% έως 8%, όταν των ΟΤΑ και των  T O η προμήθεια είναι περίπου μέχρι  17%.
Καταλαβαίνετε λοιπόν,  ότι τα όρια του κέρδους που επιτυγχάνονται είναι εξαιρετικά. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι το εσωτερικό management πρέπει να είναι πάντα σταθερά δομημένο ώστε  να έχουμε άμεσο και μακροπρόθεσμο θετικό αποτέλεσμα.

Return back to Uncategorized, Πωλήσεις

Return back to Home