Ανέπαφο Check-in (χωρίς επαφή) για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Δεν απαιτείται κατέβασμα app για το κινητό ή άλλος εξοπλισμός

  • Ανέπαφο Check-in (contactless) για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου
    Αφήστε τους επισκέπτες σας να συμπληρώσουν όλα τα σχετικά δεδομένα που απαιτούνται για τη διαδικασία του check-in, μόνοι τους, από το σπίτι, το lobby ή καθ’οδόν και αποφύγετε την ουρά στη ρεσεψιόν σας.
  • Χωρίς εφαρμογή ή υλικό – Διαδικασία χωρίς επαφή
    Η νέα τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε κάθε συσκευή των επισκεπτών σας – χωρίς λήψη μιας εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρετε μια πλήρως ανέπαφη υπηρεσία για το check-in του ξενοδοχείου σας.
  • Γρήγορη εφαρμογή
    Γρήγορα, η υπηρεσία μας θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας και οι επισκέπτες σας μπορούν να κάνουν check-in με το δικό τους κινητό, τάμπλετ ή σταθερό υπολογιστή.

 

Μάθετε περισσότερα…

Απλοποιήστε τη διαδικασία του check-in σας και δώστε μια ανέπαφη και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες σας.

Ψηφιακό check-in: Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας σε ένα ανέπαφο check in

Προσκαλέστε τους επισκέπτες σας στο ψηφιακό check-in με την επιβεβαίωση κράτησης. Απλώς ενσωματώστε έναν σύνδεσμο check-in που παρέχεται από εμάς στην επιβεβαίωση κράτησης του PMS ή στο email που αποστέλλονται αυτόματα στους επισκέπτες σας μέσω της δικής μας λύσης.

Φόρμα εγγραφής: Εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα

Με το Check-in Link, οι επισκέπτες σας έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή φόρμα εγγραφής για να συμπληρώσουν όλες τις πληροφορίες. Τα δεδομένα θα σας σταλούν μέσω email και μπορείτε να τα εξαγάγετε ως αρχείο csv. Επιπλέον, τα δεδομένα μπορούν να εκτυπωθούν στη φόρμα εγγραφής.

Επιβεβαίωση: Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας να εξερευνήσουν περισσότερα

Αφού συμπληρώσετε με επιτυχία τις σχετικές πληροφορίες, οι επισκέπτες σας θα λάβουν επιβεβαίωση του ολοκληρωμένου check-in χωρίς επαφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρέχετε σχετικές πληροφορίες για την άφιξη και να μείνετε στην εφαρμογή ιστού. Προωθήστε τις πρόσθετες υπηρεσίες και προσφορές σας και δημιουργήστε έσοδα πριν από τη διαμονή των καλεσμένων σας.

Μια ποικιλία από ξενοδοχεία και group ξενοδοχείων  χρησιμοποιούν ήδη τον ψηφιακό σύντροφο για τους επισκέπτες τους.

Return back to Uncategorized, Νέα

Return back to Home